Pudding kukurydziany To Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 14g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, jajka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 13 na 9 cali i odstaw na bok. W robocie kuchennym wyposażonym w stalowe ostrze, puree kukurydzę z wystarczającą ilością mleka, aby uzyskać gładki puree, nie przekraczając 1 szklanki. Po uruchomieniu maszyny dodawać żółtka po kolei i przetwarzać 30 sekund po każdym dodaniu. Po uruchomieniu maszyny dodaj trochę cukru na raz i kontynuuj przetwarzanie, aż mieszanina będzie jaśniejsza i cukier się rozpuści, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Cukier
Kukurydza
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Dodać masło i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3
Przełożyć do dużej miski. W osobnej misce połączyć mąkę, sól i proszek do pieczenia; złożyć do mieszanki kukurydzy. Ubij białka, aż uformują się miękkie szczyty i złóż w mieszankę kukurydzianą, na przemian z rozdrobnionym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Rozdrobniony
Proszek Do Pieczenia
Białka Jaj
Mąka Uniwersalna
Kukurydza
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
4
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia i udekorować paskami chile i czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
* Poblano chile jest ciemnozielony, pięć do sześciu cali długości, i trójkątny kształt, z szerokim końcem łodygi. Paski pieczonych poblanos nazywane są radżas. Pieczeń aż zwęglone i blister w brojlerów lub na otwartym ogniu, za pomocą szczypiec. Włóż do papierowej torby i pozwól im się pocić przez 10 do 15 minut. Używając gumowych rękawic, odklej zwęgloną zewnętrzną skórę. (Nie obieraj prażonych chiles pod bieżącą wodą lub większość prażonego smaku zostanie utracona.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Poblano
Papryka Chili
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
Szczypce
2
Odciąć koniec łodygi i pokroić paprykę wzdłuż na cienkie, 1/4-calowe paski. Uważaj, aby nie pocierać oczu, nosa lub ust podczas obchodzenia się z chiles, ponieważ będą się palić.* Możesz użyć dowolnej kombinacji warzyw w puddingu kukurydzianym, Ravago mówi, o ile ilości są takie same jak dla kukurydzy. Po prostu upewnij się, że warzywa są świeże, ponieważ zamrożone wydzielają zbyt dużo wody.* Budyń kukurydziany jest pyszny podawany na ciepło lub w temperaturze pokojowej, ale Ravago sugeruje pieczenie jak najbliżej podania, ponieważ konsystencja sufletowa spadnie w miarę stygnięcia. * Pudding kukurydziany może być również wykonany w indywidualnych rozmiarach porcji. Wystarczy piec w małych ramekinach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Papryka
Papryka Chili
Woda
Kukurydza
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki