Pudding gruszkowo-czekoladowy
Pear & Chocolate pudding może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 642 kalorie. Ten przepis służy 4. 51 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać masło, czekolada, cukier demerara, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Pudding Czekoladowo-Gruszkowy, Przyprawiona Gruszka i czekoladowy budyń chlebowy, oraz Karmelowy Budyń Gruszkowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / 170C wentylator / Gaz
Wymieszać okruchy, czekoladę i cukier. Masło roztopić z syropem klonowym, a następnie wymieszać z suchymi składnikami.
Pokrojone gruszki przekładamy do 1 litrowego płytkiego naczynia żaroodpornego. Łyżka na mieszaninę czekolady, a następnie z grubsza rozprowadzić na pokrycie gruszek.
Piec 25-30 min. Ostudzić przez 10 minut, następnie podawać samodzielnie lub z lodami waniliowymi lub jogurtem.