Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj puddingu czekoladowego z mleka migdałowego. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 812 kalorii, 24g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 247 osób. Jeśli masz jedwab migdałowy wanilia, cukier granulowany, masło i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pudding Z Mlecznej Czekolady Migdałowej, Pudding Ryżowy Z Mlekiem Migdałowym, oraz Truskawkowe Mleko Migdałowe Chia Budyń.
Instrukcje
Cukier, skrobię kukurydzianą, kakao i sól ubić w średnim (2 ćwiartce) rondlu nonstick.Powoli ubij w mleku migdałowym. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając.Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje. Zwykle trwa to około 3 minut, ale nadal ubijam w sumie 4.Ustaw sito na misce i odsącz budyń do miski, aby upewnić się, że nie ma żadnych grudek. Wymieszać ekstrakty i masło.
Wlać do 2 miseczek. Przykryć odsłonięty obszar małym arkuszem woskowanego papieru lub pergaminu lub folii z tworzywa sztucznego, a następnie lekko ostudzić i schłodzić do ostygnięcia.
Podawać z bitą śmietaną i wiórkami czekoladowymi.