Pudding Czekoladowy Ultimate
Ostateczny budyń czekoladowy może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 7. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 319 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, wanilia, Holenderskie przetworzone kakao do pieczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 243 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ultimate lepki budyń toffi, The ultimate makeover: biszkopt pudding & custard, oraz The ultimate makeover: lepki budyń toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj cukier, kakao, skrobię kukurydzianą i sól z trzepaczką. Stopniowo mieszać w mleku. Gotować na średnim ogniu 8 do 10 minut, stale mieszając, aż pudding zagotuje się i zgęstnieje. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; gotować 2 minuty dłużej.
Zdjąć z ognia; delikatnie wymieszać z masłem i wanilią, aż masło się rozpuści.
Wlać do dużej miski; przykryć powierzchnię bezpośrednio folią, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Fajne 10 minut.
Podawać na ciepło, lub przechowywać w lodówce do czasu serwowania.