Pudding Czekoladowy Słodowy
Czekoladowy Pudding słodowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 8G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako niedrogi deser. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Chocolate Malt Pudding Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfection, Pudding Czekoladowy Słodowy, oraz Czekoladowy Budyń Chlebowy # SundaySupper.
Instrukcje
W średniej wielkości rondlu ubić słodowane mleko w proszku, cukier i skrobię kukurydzianą.
Ubij w 1/2 szklanki pół na pół, aż mieszanina będzie gładka.
Dodaj pozostałe pół na pół i gotuj na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje i zacznie wrzeć, od 2 do 3 minut.
Zdjąć patelnię z ognia i ubić w czekoladzie, aż będzie gładka.
Ubić wanilią. Łyżka budyniu do 4 dań deserowych.
Podawać na ciepło, posypując każde danie pokruszonymi słodowymi cukierkami. Lub, jeśli podajemy na zimno, zeskrobać budyń do dużej miski, naciśnij kawałek folii na powierzchni budyniu, i przechowywać w lodówce do 1 dnia. Tuż przed podaniem podziel budyń na 4 dania deserowe i posyp na wierzch zmiażdżone słodowe cukierki.