Pudding czekoladowy Clio Goodman
Pudding czekoladowy Clio Goodman to bezglutenowe deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 438 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Budyń czekoladowy bez jaj | Easy Pudding s, Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu energicznie ubij mleko, śmietanę, żółtka, cukier, kakao w proszku, skrobię kukurydzianą i sól.
Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż będzie ciepło, 3-4 minuty.
Dodaj czekoladę i nadal gotuj, stale ubijając, aż budyń zacznie gęstnieć, 14-15 minut. (Gdy już wyciągniesz trzepaczkę z puddingu i pozostawia słaby Cień, gotowe. Budyń wydaje się dość luźny, ale będzie zagęszczać się dalej, Jak to dreszcze.)
Przecedzić budyń przez sito o drobnych oczkach do miski, naciskając budyń przez sito za pomocą silikonowej szpatułki.
Schłodzić w temperaturze pokojowej przez 10 minut, nacisnąć warstwę folii na powierzchnię budyniu i schłodzić do całkowitego ostygnięcia, 2 godziny.