Pudding chlebowy ze świeżą kukurydzą i serem Asiago
Świeża kukurydziano-Asiago serowy budyń chlebowy jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, pieprz, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Garullas (mączka kukurydziana i chleb ze świeżym serem), Pomidory z serem Asiago i świeżymi ziołami, oraz Patelnia Chleb Kukurydziany Ze Świeżo Pokrojoną Kukurydzą I Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników ubić w dużej misce; dodać chleb, podrzucając do płaszcza.
Wymieszać kukurydzę i ser do mieszanki chleba; łyżka do dobrze maślanego 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Piec w 375 przez 45 minut lub aż zestaw i złoty kolor.