Pudding Chlebowy Z Podwójną Czekoladą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj puddingu chlebowego z podwójną czekoladą. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 748 kalorii, 15g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bochenek chleba, SOS karmelowo-kawowy, kromki czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pudding Chlebowy Z Podwójną Czekoladą, Pudding Chlebowy Z Podwójną Czekoladą, oraz Pudding Chlebowy Morelowy Z Podwójną Czekoladą.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
W dużej misce ubijamy jajka i kolejne 4 składniki.
Wlać mieszankę jajeczną na mieszaninę chleba, naciskając, aby namoczyć wszystkie kawałki chleba.
Odstawić 30 minut, lub przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Piec budyń chleb 40 minut lub aż krawędzie są złotobrązowe i środek jest ustawiony.
Ostudzić w temperaturze pokojowej 10 minut.
Podawać na ciepło z sosem karmelowo-kawowym.