Pudding Brownie
Pudding Brownie może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,96 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 42g tłuszczu i w sumie 780 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 123 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka likieru framboise, cukru, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Brownie, Pudding Brownie, oraz Pudding Brownie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Lekko posmaruj 2-litrowe (9 na 12 na 2 cale) owalne naczynie do pieczenia. Rozpuść 1/2 funta masła i odstaw do ostygnięcia.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w nasadkę łopatkową ubijaj jajka i cukier na średnich obrotach przez 5 do 10 minut, aż będą bardzo gęste i jasnożółte. W międzyczasie przesiej kakao w proszku i mąkę i odstaw na bok.
Gdy mieszanina jajek i cukru będzie gotowa, zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj nasiona wanilii, framboise, jeśli używasz, oraz mieszankę proszku kakaowego i mąki.
Mieszaj tylko do połączenia. Z mikserem wciąż na niskim poziomie, powoli wlej schłodzone masło i ponownie wymieszaj, aż się połączą.
Wlej mieszankę brownie do przygotowanego naczynia i umieść w większej formie do pieczenia.
Dodaj na patelnię tyle najgorętszej wody z kranu, aby znalazła się w połowie boku naczynia i piecz dokładnie przez 1 godzinę. Tester ciasta włożony 2 cale z boku wyjdzie 3/4 czysty. Środek będzie wyglądał na bardzo niedopieczony; ten deser znajduje się między brownie a budyniem.
Pozostaw do ostygnięcia i podawaj z lodami waniliowymi.