Pudding Bananowo-Jagodowy
Pudding bananowo-jagodowy jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 12. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką banany, jagody, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Budyń Jagodowo-Bananowy Parfait, Jagodowy Bananowy Budyń Chlebowy, oraz Brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym brązowy cukier jagodowy chleb bananowy z masłem jagodowym.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki ubić w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować, ubijając stale, 20 minut lub aż zgęstnieje.
Wyjąć z ognia; wymieszać z masłem i wanilią, aż masło się rozpuści.
Ułóż połowę wafli waniliowych równomiernie w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali; wierzch z połową plasterków banana i połową jagód. Połówkę masy budyniowej łyżka równomiernie na owocach. Powtórz warstwy. Przykryć i schłodzić 4 godziny.
Ubijaj śmietanę z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż stanie się spieniona; stopniowo dodawaj cukier puder, ubijając aż do uzyskania miękkich szczytów.
Rozprowadzić równomiernie na schłodzonym budyniu.