Puchero Santafereño (Kolumbijska wołowina, kurczak i wieprzowina)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Puchero Santafereño (Kolumbijska wołowina, kurczak i wieprzowina). Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 736 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 201 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka wołowiny, mięsa wieprzowego, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Wołowina Puchero (Gulasz Meksykański Z Hominem I Warzywami), Kolumbijski gulasz wołowy (Sudado de Res), oraz Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy).
Instrukcje
W dużym garnku umieść wołowinę, wieprzowinę, kurczaka, kukurydzę, sól i pieprz.
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i zmniejszyć ogień do średniej i gotować przez około 40 minut.
Dodaj chorizos, ziemniaki, babka, yuca,i kapusta. Kontynuuj gotowanie przez 30 więcej minut lub aż warzywa są przetargu widłowego. Wymieszać z kolendrą.Smak i dostosować przyprawy.
Podawać bulion w małych miseczkach i udekorować świeżą kolendrą.
Resztę składników układamy na poszczególnych talerzach, dzieląc równomiernie kurczaka, mięso i warzywa, następnie polewamy hogao i podajemy z białym ryżem i awokado.