Ptysie Z Parmezanem

Ptysie Z Parmezanem
Chrupki z parmezanem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz jajka, mąka, sos marinara, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Parmezan z Marinarą, Ptysie Ziemniaczane Z Parmezanem, oraz Ptysie Z Bazylii Parmezan.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmarować średnią blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W średnim rondlu przynieś mleko i margarynę, aby zagotować na średnim ogniu. Wymieszać z mąką i zmniejszyć ogień do niskiej. Energicznie mieszać, aż będzie wystarczająco gruba, aby uformować się w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia.
4
Jajka ubić na gładką masę. Wymieszać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
JajkoJajko
5
Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty na przygotowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w nagrzanym piekarniku 15 minut, lub aż dmuchane i złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na ciepło z rozgrzanym sosem marinara do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn