Ptysie Kremowe

Ptysie Kremowe
Cream Puffs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka jaj, cukru, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Czekoladowe ptysie z bitą śmietaną i truskawkami / Happy Birthday Becca, Cannoli Cream Filled Choux Pastry (Cream Puffs), oraz Kremy lub eklerki z kremem z ciasta waniliowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.Dopasuj 1 dużą torebkę na ciasto (lub plastikową zamrażarkę z 1/2" wyciętą z jednego dolnego rogu)ze zwykłą końcówką 1/2".
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
2
Przynieś mleko, masło, 1 łyżeczka cukru, sól I1/2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
WodaWoda
MlekoMleko
SólSól
3
Dodaj mąkę na raz; zmniejsz temperaturę tomedium-low. Energicznie mieszaj z drewnem, aż ciasto uformuje się i odciągniez boków patelni, 1-2 minuty. Kontynuuj energicznie, aż powstanie cienka sucha folia na dnie i bokach garnka, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
4
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
5
Dodaj 1 jajko i energicznie mieszaj drewnianą łyżką, aż jajko zostanie wkomponowane, a ciasto ponownie wyschnie, około 2 minut.Powtórz z 4 jajkami, dodając jedno naraz i energicznie mieszając, aby dodać następne. Ciasto powinno być gładkie, błyszczące i zagęszczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
JajkoJajko
6
Łyżka ciasta do przygotowanego worka z ciastem; wyłuskać 2 okrągłe o średnicy 1/2"na przygotowanych arkuszach, pozostawiając 2" między rounds.DO przed: zamrozić ciasto na blasze do pieczenia, a następnie przenieść toresealable plastikowe torby i zamrażać do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torby ZiplocTorby Ziploc
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
7
Umieść na papierze pergaminowym-lined arkusze do robienia, odstępy od siebie (nie zamrażaj) przed kontynuowaniem receptury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
8
Ułóż stojaki w górnej i środkowej części piekarnika i rozgrzej do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Jajko ubijamy z 2 łyżeczkami wody, a ciasto oblewamy myjką jajeczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
JajkoJajko
10
Przełożyć blachy do pieczenia do piekarnika; wyłączyć. Po 10 minutach Rozgrzej piekarnik do 177°and piec przez 10 minut. Obracaj patelnie z przodu do tyłu i od góry do dołu; kontynuuj pieczenie w głębokim złocistym kolorze, około 10 minut dłużej (ptysie będą spuszczać powietrze, jeśli zostaną usunięte z piekarnika przed pełnym upieczeniem).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
11
Przenieś pufy do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
12
Za pomocą ząbkowanego noża delikatnie pokrój ćwiartkę z każdego puffu; przenieś wierzchołki do aplate. Palcem delikatnie wciśnij miękki film gotowanego ciasta wewnątrz każdego puffu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
13
Przygotuj drugą torebkę ciasta (lub freezerbag)z końcówką 1/2 " open-star. Ubij ciężki śmietanę i pozostałe 2 łyżki cukru w dużej bowluntil miękkie szczyty formie. Łyżka ubitej śmietany do przygotowanego worka z ciastem. Napełnij każdy Puff kremem, kończąc obfity pierścień kremu na wierzchu. Wierzch śmietany puffs z cukrem pudrem; umieść na wierzchu puffs.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn