Ptysie Kremowe

Ptysie Kremowe
Cream Puffs to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 577 kalorii, 6G białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu z rumu, mielona gałka muszkatołowa, złota mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Sprawdza się jako dość tania przystawka. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Czekoladowe ptysie z bitą śmietaną i truskawkami / Happy Birthday Becca, Cannoli Cream Filled Choux Pastry (Cream Puffs), oraz Kremy lub eklerki z kremem z ciasta waniliowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 204°. w 2 1/2-quart rondel, ciepła woda i masło do toczenia wrzenia. Wymieszać z mąką; zmniejszyć ogień do niskiej. Energicznie mieszać na małym ogniu około 1 minuty lub aż mieszanina utworzy kulkę; usunąć z ognia. Ubić w jajkach, wszystko na raz; kontynuować bicie aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek upuść ciasto o nieco mniej niż 1/4 garści około 3 cali od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec 35 do 40 minut lub aż nadmuchane i złoty. Schłodzić z dala od projektu, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wykonaj jedno z wypełnień (wskazówki poniżej).
5
Odetnij górną trzecią każdego nadmuchu i wyciągnij wszystkie pasma miękkiego ciasta. Napełnij Pufy nadzieniem; wymień Topy. Przykryć; przechowywać w lodówce aż do podania. Przechowywać w lodówce. Napełnianie puchem ajerkoniaku: w dużej misce, wymieszać budyń, mleko, ekstrakt z rumu, gałka muszkatołowa i imbir z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
AjerkoniakAjerkoniak
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CiastoCiasto
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj śmietanę do ubijania; ubijaj na dużej prędkości od 1 do 2 minut lub do uzyskania miękkich szczytów. Napełnij ptysie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
7
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 3 godzin. Tuż przed podaniem, posypać cukrem pudrem lub blaty pędzla z lekkim syropem kukurydzianym i posypać kolorowym cukrem lub nonpareils. Mięta pieprzowa nadzienie z bitą śmietaną: w dużej misce ubijaj składniki mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Napełnij ptysie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
Cukier PuderCukier Puder
Dekorowanie CukruDekorowanie Cukru
Bita śmietanaBita śmietana
NonpareilsNonpareils
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn