Ptysie Kremowe
Cream Puffs to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 577 kalorii, 6G białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu z rumu, mielona gałka muszkatołowa, złota mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Sprawdza się jako dość tania przystawka. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Czekoladowe ptysie z bitą śmietaną i truskawkami / Happy Birthday Becca, Cannoli Cream Filled Choux Pastry (Cream Puffs), oraz Kremy lub eklerki z kremem z ciasta waniliowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w 2 1/2-quart rondel, ciepła woda i masło do toczenia wrzenia. Wymieszać z mąką; zmniejszyć ogień do niskiej. Energicznie mieszać na małym ogniu około 1 minuty lub aż mieszanina utworzy kulkę; usunąć z ognia. Ubić w jajkach, wszystko na raz; kontynuować bicie aż będzie gładkie.
Na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek upuść ciasto o nieco mniej niż 1/4 garści około 3 cali od siebie.
Piec 35 do 40 minut lub aż nadmuchane i złoty. Schłodzić z dala od projektu, około 30 minut.
Wykonaj jedno z wypełnień (wskazówki poniżej).
Odetnij górną trzecią każdego nadmuchu i wyciągnij wszystkie pasma miękkiego ciasta. Napełnij Pufy nadzieniem; wymień Topy. Przykryć; przechowywać w lodówce aż do podania. Przechowywać w lodówce. Napełnianie puchem ajerkoniaku: w dużej misce, wymieszać budyń, mleko, ekstrakt z rumu, gałka muszkatołowa i imbir z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do dobrze wymieszane.
Dodaj śmietanę do ubijania; ubijaj na dużej prędkości od 1 do 2 minut lub do uzyskania miękkich szczytów. Napełnij ptysie.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 3 godzin. Tuż przed podaniem, posypać cukrem pudrem lub blaty pędzla z lekkim syropem kukurydzianym i posypać kolorowym cukrem lub nonpareils. Mięta pieprzowa nadzienie z bitą śmietaną: w dużej misce ubijaj składniki mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Napełnij ptysie.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin.