Ptysie jagodowe z pomarańczowym kremem Muskatowym

Ptysie jagodowe z pomarańczowym kremem Muscat może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 7,56 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 3928 kalorii, 52g białka, oraz 270 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka essencia, sok z cytryny, skrobia kukurydziana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cukier cukierniczy można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ptysie jagodowe z pomarańczowym kremem Muskatowym, Ptysie Jagodowe Z Pomarańczowym Kremem Muskatowym, oraz Kieliszki Do Wina Berry-Muscat dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Rozłóż arkusz ciasta, a następnie Odwróć (aby zapobiec rozdwajaniu się zagnieceń podczas pieczenia).
Wytnij 6 (4 1/2 cala) trójkątów z arkusza długim ostrym nożem i linijką.
Ułóż Trójkąty na wysmarowanej blasze do pieczenia i lekko nakłuj centra kilka razy widelcem.
Piec w środku piekarnika, aż nadmuchane i złoty kolor, 15 do 18 protokół.
Przenieść do szafy i schłodzić.
W małym rondelku wymieszaj skrobię kukurydzianą, wodę i sok z cytryny.
Dodaj jagody i cukier i gotuj na wolnym ogniu, mieszając i rozbijając jagody, aż zgęstnieją, 3 do 4 minut. Przecier przecedzić przez drobne sito do miski, mocno naciskając na ciała stałe, a następnie schłodzić przecier w temperaturze pokojowej.
Gotować wino w innym małym rondlu, aż zmniejszy się do około 1 łyżki stołowej, 10 do 12 minut, a następnie ostudzić.
Śmietanę ubić z cukrem cukierniczym i ubić w misce, aż po prostu zachowa sztywne szczyty. Wino składamy na śmietanę, aż się włączymy, a następnie schładzamy.
Podziel każdy trójkąt ciasta na pół poziomo i zrobić kanapkę z około 1 1/2 łyżki śmietany.
Rozprowadzić 1 łyżeczkę przecieru na wierzchu każdego ciasta, pozostawiając granicę 1/4 cala (pozostanie przecieru). Dekoracyjnie ułożyć na wierzchu maliny i jeżyny, a niektóre cukierki przesiać na jagody.
Przecier jagodowy można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć.Pomarańczowy krem Muscat może być wykonany 8 godzin wcześniej i schłodzony, pokryty.