Pstrąg z soczewicą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pstrąga z soczewicą. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 31g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz filety z pstrąga, ocet sherry, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ciepła sałatka z grillowanego pstrąga ze szpinakiem i soczewicą, Cheat ' s soczewica & warzywa brązowy ryż Biryani (ft. Sunrice Rice & Soczewica) + Gratis, oraz Soczewica.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj por, marchew, i czosnek; smażyć 2 protokół. Wymieszać z soczewicą, wodą i bulionem; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 25 minut lub aż soczewica są miękkie i ciecz jest prawie wchłaniany.
Dodaj seler, pietruszkę, ocet, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu do mieszaniny soczewicy, mieszając, aby połączyć.
Posypać pstrąga pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Umieść ryby na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; dusić 5 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem. Połamać ryby na kawałki; dodać do mieszanki soczewicy, delikatnie podrzucając do połączenia.