Pstrąg z parmezanem
Pstrąg z parmezanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1078 kalorii, 153g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 12,93 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka klinów cytrynowych, ser parmigiano-reggiano, pstrąg tęczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Pstrąg Z Orzechami Laskowymi, Pstrąg Orzechowy, oraz Pstrąg Owsiany.
Instrukcje
Ser rozłóż w naczyniu o płaskim dnie, wystarczająco dużym, aby pomieścić filet z pstrąga.Posmarować każdy filet, strona ciała w dół, w serze. Ułóż filety, miąższ do góry, na czystej, suchej powierzchni roboczej i pokryj dodatkowym serem.
Podgrzej ciężką patelnię nieprzywierającą rozpyloną lekko nieprzywierającym sprayem do gotowania na średnim ogniu. Ułóż filety, strona ciała w dół i nie dotykając, na gorącej patelni; gotować przez 3 protokół.Obrócić filety raz; gotować 2 minuty dłużej.
Podawać na gorąco z cytrynowymi klinami.