Pstrąg z parmezanem

Pstrąg z parmezanem
Pstrąg z parmezanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1078 kalorii, 153g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 12,93 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka klinów cytrynowych, ser parmigiano-reggiano, pstrąg tęczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Pstrąg Z Orzechami Laskowymi, Pstrąg Orzechowy, oraz Pstrąg Owsiany.

Instrukcje

1
Ser rozłóż w naczyniu o płaskim dnie, wystarczająco dużym, aby pomieścić filet z pstrąga.Posmarować każdy filet, strona ciała w dół, w serze. Ułóż filety, miąższ do góry, na czystej, suchej powierzchni roboczej i pokryj dodatkowym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2
Podgrzej ciężką patelnię nieprzywierającą rozpyloną lekko nieprzywierającym sprayem do gotowania na średnim ogniu. Ułóż filety, strona ciała w dół i nie dotykając, na gorącej patelni; gotować przez 3 protokół.Obrócić filety raz; gotować 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Podawać na gorąco z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia95
Magazyn