Pstrąg z paprociami Fiddlehead

Pstrąg z paprociami Fiddlehead
Pstrąg z paprociami Fiddlehead może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,26 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 533 kalorie, 42g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pstrąga, bułkę tartą, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Fiddlehead Ferns, Saute Te Paprocie Fiddlehead, oraz Marynowane Paprocie Fiddlehead dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozłóż około połowy margaryny na całym pstrągu i wewnątrz jamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
PstrągPstrąg
3
Mąkę, sól i pieprz połączyć, wymieszać z wierzchu i na zewnątrz pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
PstrągPstrąg
4
Roztopić pozostałą margarynę na dużej patelni na średnim ogniu. Lekko saute fiddleheads aż po prostu przetargu. Doprawić solą, pieprzem i estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FiddleheadsFiddleheads
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać sok z cytryny i białe wino i gotować przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
6
Przenieść zawartość fiddlehead patelni do miski i wymieszać z jajkiem i bułką tartą. Wrzuć mieszaninę do jamy pstrąga i umieść ją na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
FiddleheadsFiddleheads
PstrągPstrąg
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia36
Magazyn