Pstrąg z paprociami Fiddlehead

Pstrąg z paprociami Fiddlehead
Pstrąg z paprociami Fiddlehead może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,26 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 533 kalorie, 42g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pstrąga, bułkę tartą, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Fiddlehead Ferns, Saute Te Paprocie Fiddlehead, oraz Marynowane Paprocie Fiddlehead dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozłóż około połowy margaryny na całym pstrągu i wewnątrz jamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
PstrągPstrąg
3
Mąkę, sól i pieprz połączyć, wymieszać z wierzchu i na zewnątrz pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
PstrągPstrąg
4
Roztopić pozostałą margarynę na dużej patelni na średnim ogniu. Lekko saute fiddleheads aż po prostu przetargu. Doprawić solą, pieprzem i estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FiddleheadsFiddleheads
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodać sok z cytryny i białe wino i gotować przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
6
Przenieść zawartość fiddlehead patelni do miski i wymieszać z jajkiem i bułką tartą. Wrzuć mieszaninę do jamy pstrąga i umieść ją na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
FiddleheadsFiddleheads
PstrągPstrąg
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia36
Magazyn