Pstrąg z kopru włoskiego z winegretem cytrynowo-imbirowym
Pstrąg z kopru włoskiego z cytrynowo-imbirowym winegretem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 564 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pstrąga bez kości, złote rodzynki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Łosoś zapiekany sezamem z imbirowym winegretem, Tuńczyk Ahi z koprem włoskim z cytrynowym Aïoli na kuskusie, oraz Łosoś i koper włoski z prażonym winegretem cytrynowym.
Instrukcje
W misce wymieszaj koper włoski, ocet, szalotkę, imbir, skórkę cytrynową i 1/2 łyżeczki soli.
Ubij w 1/2 szklanki oliwy z oliwek, aż do połączenia, a następnie wymieszaj z rodzynkami.
Obie strony pstrąga posmarować olejem, następnie posypać solą i nasionami kopru włoskiego. Ustaw 12-do 14-calową patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu.
Wlać około 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek, następnie przetrzeć patelnię papierowym ręcznikiem. Ułóż filety skórą w dół na patelni. Gotować, obracając raz łopatką, aż powierzchnia będzie lekko złota, a ryba będzie nieprzezroczysta w środku najgrubszej części, 5 do 6 minut.
Przenieść każdy filet na talerz.
Ubić vinaigrette do połączenia, a następnie łyżką na filety.