Pstrąg Z Grilla Po Niemiecku

Niemiecki pstrąg z grilla to europejska receptura, która serwuje 35. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 2 godziny i 44 minuty. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka liści laurowych, mielonego pieprzu, cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską, Grillowany Cały Pstrąg, oraz Pstrąg Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli pstrąg jest zamrożony, odwilż.Opłucz i osusz rybę, usuwając głowy, jeśli chcesz.
Wytnij 3 płytkie rany z każdej strony ryby.Natrzyj rybę solą i pieprzem i ułóż obok siebie na podłużnej patelni lub naczyniu.
Wymieszaj wino, sok z cytryny i skórkę.
Wlać mieszaninę na rybę i niech marynować przez 2 godziny, obracając kilka razy.Użyj grilla z drutu na podwójnych zawiasach i rozłóż liście laurowe z jednej strony.
Odcedzić pstrąga i ułożyć na liściach laurowych.
Umyj wierzch roztopionym masłem.Zamknij grill i umieść go 5 cali na ogniu.Grillować 20 minut; kilka razy obrócić i smażyć rybę roztopionym masłem.Odrzuć liście laurowe.
Podawać rybę z ćwiartką cytrynową i grillowanymi pomidorami.