Pstrąg Wędzony

Pstrąg Wędzony
Pstrąg wędzony z winorośli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 629 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz olej canolan, sól morska i pieprz, pstrąg, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pstrąg Wędzony, Pstrąg Wędzony, oraz Dip Wędzony Z Pstrąga.

Instrukcje

1
Napełnij swój komin węgiel z brykietów, ustawić komin na dolnym ruszcie grilla, i światło, lub przygotować ogień w palacza. W przypadku grilla gazowego przekręć połowę palników na średni. Pstrąga natrzeć olejem rzepakowym i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
PstrągPstrąg
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Gdy węgle są gotowe, wrzuć je na dno grilla i rozłóż równomiernie na pół. Rozrzuć wióry na rozgrzanych węglach lub umieść je w metalowym pojemniku blisko palnika na grillu gazowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Umieścić pstrąga na ruszcie grillowym po pośredniej stronie grilla. Kiedy dym zacznie rosnąć, zamknij pokrywę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wędzić pstrąga w temperaturze od 225° do 250 ° F przez 45 do 60 minut lub do momentu, gdy ryba zacznie łuszczyć się, gdy zostanie przetestowana widelcem w najgrubszej części i będzie miała dymny aromat.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Dekoruj rozmarynem lub liśćmi szałwii i klinami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
RozmarynRozmaryn
6
Sugerowane Drewno: winorośl lub olcha
7
Fragment z 25 Essentials: Techniques for Smoking, by Ardie A. Davis, © 200
8
Zdjęcia © 2009 by Joyce Oudkerk Pool. Użyte za zgodą Harvard Common Press.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn