Pstrąg tęczowy z wędzoną salsą pomidorową
Przepis pstrąg tęczowy z wędzoną salsą pomidorową może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,93 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, wiśni, tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wędzony pstrąg na grzance z sałatką pomidorową, Pstrąg rozmarynowy z salsą wiśniowo-pomidorową, oraz Pstrąg z mąki kukurydzianej z ciepłym pomidorem i salsą Estragonową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przebić 10 otworów po jednej stronie DNA jednorazowej patelni z folii aluminiowej o wymiarach 13 x 9 cali.
Umieść otwory nad elementem na płycie kuchennej; umieść żetony do palenia nad otworami wewnątrz patelni. Ułóż połówki pomidorów, pokrój bok do góry, na przeciwległym końcu patelni.
Element ciepła pod otworami do średniej wysokości; niech spalić 1 minutę lub aż chipy zaczną palić. Dokładnie przykryć patelnię folią. Zmniejszyć ogień do niskiego; smoke pomidory 20 minut.
Podczas gdy pomidory dymią, w średniej misce połącz szalotkę i 5 kolejnych składników (przez mielony czosnek); wymieszaj 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Pomidory posiekać i wymieszać z mieszanką szalotki.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Pozostałe 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu posypać równomiernie pstrągiem. Lekko posmarować pstrąga sprayem do gotowania. Ułóż filety, skórkę w dół, na patelni; gotować 5 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.