Pstrąg Tęczowy Z Winem I Estragonem
Pstrąg tęczowy z winem i estragonem wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Na 6,35 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 801 kalorii, 69g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Jeśli masz pod ręką pieprz, estragon, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pstrąg Tęczowy Z Winem I Estragonem, Pstrąg Tęczowy Meunière, oraz Pan Smażony Pstrąg Tęczowy.
Instrukcje
Wytnij dwa duże kawałki folii aluminiowej.
Usuń skórę nożem.Cebulę pokroić w plasterki, połowę pokrojonej cebuli ułożyć na pierwszym kawałku aluminium, pstrągi ułożyć na cebuli.Wierzchnie pstrągi z pozostałą cebulą, estragonem, masłem (pokrojone na małe kawałki).
Na pstrągi wlać śmietanę i wino.Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Drugą folię aluminiową umieścić na przygotowanych pstrągach i szczelnie zamknąć dookoła.Gotować przez 20 minut w 350 lub nad grilla.Rozpakuj i podawaj z ryżem basmati lub jasmin.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio