Pstrąg tęczowy smażony na patelni z orzechami pekan i brązowym masłem i Chardą Szwajcarską z octem Serrano Chile

Pstrąg tęczowy smażony na patelni z orzechami pekan i brązowym masłem i Chardą Szwajcarską z octem Serrano Chile
Smażony pstrąg tęczowy z orzechami pekan i brązowym masłem oraz Chard Szwajcarski z octem Serrano Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1966 kalorie, 80g białka, oraz 116g tłuszczu każdy. Na 8,61 zł / porcja, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pstrąg tęczowy, jajka, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest znakomite. Spróbuj Pstrąg Tęczowy Z Fasolką, Kaparami, Cytryną I Brązowym Masłem, Pstrąg potokowy z orzechami pekan, cytryną i natką pietruszki, oraz Chard Szwajcarski Malfatti Z Masłem Szałwiowym Brązowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce umieścić mąkę ryżową i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
W dużej misce wymieszać jajka z mlekiem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Mąkę kukurydzianą umieścić w średniej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Otworzyć i pokroić pstrąga po przekątnej na 2 filety. Doprawić mięso i skórkę fileta solą i pieprzem do smaku, a następnie zanurzyć każdy filet w mące ryżowej, następnie mieszaninie jaj, a następnie mąki kukurydzianej. Powtórzyć z pozostałym pstrągiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
PstrągPstrąg
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Podgrzać 3 łyżki oleju na dużej patelni, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Saute 4 filety na raz, aż złoty brąz po obu stronach. Powtórzyć z pozostałym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
8
Przełożyć na dużą blachę do pieczenia i powtórzyć z pozostałymi 2 pstrągami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
9
Umieścić w piekarniku i piec przez 5 do 6 minut, aż po prostu gotowane przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
10
Skórka i sok zarówno cytryny, oddzielnie zastrzegając skórkę i sok. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
11
Podczas pieczenia pstrąga, roztopić masło w patelni nonstick saute na średnim ogniu. Uważnie obserwując i obniżając ciepło, jeśli to konieczne, pozwól masłu spienić się i zmienić kolor na złoty. Natychmiast dodać sok z cytryny, skórkę i sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Podczas gdy masło jest jeszcze pienienie, dodać pekan i pietruszkę. Nie pozwól, aby masło się spaliło, bo będzie bezużyteczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
13
Umieścić 2 filety na każdym z 4 talerzy obiadowych i wlać masło Orzechowo-brązowy na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
14
Służyć obok
15
Chard szwajcarski smażone z czerwoną cebulą i octem Serrano Chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z ObuLimonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
16
Z grubych białych łodyg oderwać liście boczniaka, wyrzucić łodygi i grubo posiekać liście, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
17
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
18
Dodać boczek i gotować, aż złoty kolor i tłuszczu jako świadczonych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
19
Wyjąć boczek na talerz łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
20
Dodać cebulę i gotować w wytopionym tłuszczu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
21
Dodać czosnek i gotować przez dodatkową minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
22
Dodać boćwinę Szwajcarską, doprawić solą i pieprzem i wymieszać, aby pokryć liście tłuszczem. Gotować, aż liście całkowicie zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
23
Dodać boczek z powrotem do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
24
Dodaj ocet i kontynuuj gotowanie przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
25
Podawać z dodatkowym octem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
26
Przynieś chiles, ocet i łyżeczkę soli do wrzenia w średnim niereaktywnym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
27
Zdjąć z ognia, wlać do miski, przykryć i pozostawić na co najmniej 2 godziny lub na noc w temperaturze pokojowej. Przecedzić przez drobny sitko do miski lub szklanego słoika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia97
Magazyn