Pstrąg smażony z masłem cytrynowym szczypiorkiem

Pstrąg smażony z masłem cytrynowym szczypiorkiem
Smażony pstrąg z cytrynowym masłem szczypiorkowym jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Jeśli masz szczypiorek, szalotka, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Pstrąg smażony z masłem cytrynowym szczypiorkiem, Pstrąg z pietruszką i masłem cytrynowym, oraz Młode ziemniaki z masłem cytrynowo-szczypiorkowym.

Instrukcje

1
Wymieszać 3 łyżki masła, skórkę z cytryny, sok, szalotki i 2 łyżki szczypiorku, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
2
Umieść masło na małym kawałku plastikowej folii i, używając obu końców folii, Zakręć nim, aby stworzyć cylinder. Schłodzić przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Używając pincety do nosa, usuń wszystkie kości z pstrąga. Roztopić pozostałe 2 łyżki masła na umiarkowanym ogniu w dużej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Pstrąga posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
PstrągPstrąg
5
Umieść skórę ryby-strona w dół i gotować, aż złoty kolor, 3 do 4 protokół. Flip i gotować przez kolejne 3 protokół. Używając ostrego noża do parkowania, wsuń nóż w najgrubszą część ryby. Jeśli nie czujesz oporu, twoja ryba jest skończona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Rybę przełożyć na talerze, polać masłem i udekorować pozostałym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
BYOC: piękno tego masła polega na tym, że możesz zrobić z niego wszystko, co chcesz. Dlaczego nie spróbować limonek i chiles, cytryny i mięty, rozmarynu, tymianku i szałwii? Wszystko idzie, gdy jesteś w kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W53 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn