Pstrąg smażony z kaparami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pstrąga z kaparami. Ten przepis służy 4. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, sól, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pstrągowa Piccata Z Orzechami Laskowymi I Chrupiącymi Kaparami, Pstrąg Tęczowy Z Fasolką, Kaparami, Cytryną I Brązowym Masłem, oraz Pstrąg smażony z orzechami pekan.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Rybę posypać równomiernie solą i pieprzem. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj rybę do patelni; gotuj 2 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj wino, skórkę, sok, kapary i zioła prowansalskie na patelnię; gotuj 30 sekund, stale mieszając.
Dodaj masło do patelni, ciągle mieszając trzepaczką, aż masło się rozpuści i sos będzie gładki.
SOS podawać na rybie; posypać natką pietruszki.