Pstrąg Pieczony W Ziołach

Pstrąg pieczony w ziołach może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, sól, cytrynę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pstrąg pieczony cytrynowo-ziołowy, Pstrąg pieczony w całości z salsą ziołową, oraz Pstrąg pieczony w ziołach i chrzan.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w płynnej miarce.
Umieścić filety w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Filety posypać pieprzem i solą, na wierzchu plasterki cytryny.
Połowę mieszanki bazylii zalać filetami.
Piec w temperaturze 350 przez 13-15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem. Łyżka pozostałej mieszanki bazylii nad rybą przed podaniem.