Pstrąg Pieczony W Całości Z Cytryną I Tymiankiem

Pstrąg Pieczony W Całości Z Cytryną I Tymiankiem
Pstrąg pieczony w całości z cytryną i tymiankiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 70g białka, oraz 39g tłuszczu. Na $5.97 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, oliwę z oliwek, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Pstrąg Tęczowy Tymianek Cytrynowy, Pieczony Pstrąg Z Koperkiem I Cytryną, oraz Pieczony cały pstrąg z cytryną i ziołami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. doprawić jamę pstrąga solą i pieprzem, a w równomiernej warstwie ułożyć gałązki tymianku i plasterki cytryny.Zawiąż pstrąga w poprzek dwoma kawałkami Sznurka kuchennego, oddalonymi od siebie o około 2 cale. Nie chcesz, aby sznurek był zbyt ciasny lub filety pękną podczas gotowania. Pstrąga natrzeć 1 łyżką. olej, a następnie przenieść je do aluminiowej foliowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
PstrągPstrąg
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Piec pstrąga, obracając raz, aż gotowane przez i Złoty Kolor Na Zewnątrz, o 15 protokół.W międzyczasie pozostałą oliwę ubić z sokiem w małej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
PstrągPstrąg
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Zdjąć sznurek z pstrąga i pokroić filety. Cytrynę i tymianek należy zachować do dekoracji lub pozostawić na jednym z filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
4
Filety przełożyć na talerze i skropić olejem cytrynowym przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cienki-Cienki-
5
Dekoruj plastrami cytryny i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia84
Magazyn