Pstrąg Panierowany Z Mąki Kukurydzianej
Pstrąg panierowany z mąki kukurydzianej może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1125 kalorii, 121g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 8,86 zł / porcja, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Udaj się do sklepu i odebrać odtłuszczone mleko, sos pieprzowy, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć odtłuszczone mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowy Chude Mleko Czekolada Budyń jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 93%. Podobne przepisy to Pstrąg Panierowany Z Mąki Kukurydzianej, Pstrąg Kukurydziany, oraz Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej.
Instrukcje
Spryskaj dużą patelnię sprayem do gotowania o smaku oliwy z oliwek; zestaw aside.In Duże płytkie danie, połącz białka jaj, mleko, przyprawę kreolską i sos pieprzowy.
Białka ubić na pianę.Zmiksować w mączce kukurydzianej; dodać filety z pstrąga obracając się do płaszcza.Ustaw patelnię na średnim ogniu.Gdy patelnia jest gorąca, spryskaj pstrąga sprayem do gotowania i gotuj spryskane stroną w dół, 2 minuty.Spryskać bokiem do góry sprayem do gotowania i obrócić filety.Gotować, aż ryby ciągnie się od siebie, gdy testowane widelcem, 1 do 2 Więcej minut.
Podawać z cytrynowymi klinami i dodatkowym ostrym sosem na boku.