Pstrąg panfrydzki z sosem orzechowym
Pstrąg Panfried z sosem maślanym Pecan jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 836 kalorii. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z cytryny, olej roślinny, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pstrąg panfrydzki z migdałami i pietruszką, Pstrąg Smażony Na Patelni Z Orzechowym Masłem, oraz Pstrąg z orzechami pekan w sosie brzoskwiniowo-Habanero Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93°.
Stopić 2 łyżki masła w 12-calowej ciężkiej patelni (najlepiej Owalne) na małym ogniu i usunąć z ognia.
Pstrąga opłukać i osuszyć.
Posmarować roztopionym masłem wewnątrz i na zewnątrz i doprawić 3/4 łyżeczki soli (łącznie dla obu ryb). Usypać mąkę na arkuszu papieru woskowego, a następnie pogłębiać każdą rybę w mące, aby całkowicie pokryć, wytrząsając nadmiar.
Dodać olej i 2 łyżki masła na patelni i podgrzewać na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie smażyć oba pstrągi, delikatnie obracając się raz za pomocą 2 szpatułki, aż złoty kolor i prawie gotowane przez, O 8 protokół całkowity (ryby będą nadal gotować, jak stoi).
Każdy pstrąg przełożyć na talerz i ogrzać w piekarniku.
Wylać tłuszcz z patelni i wytrzeć patelnię do czysta. Roztopić pozostałą 1/2 kij masło na umiarkowanie małym ogniu, następnie gotować pekan, mieszając, aż pachnące i cień ciemniejszy, 1 do 2 protokół.
Dodaj pietruszkę, pieprz, i pozostałe 1/4 łyżeczka soli, wirowanie patelni do połączenia, i usunąć z ognia.
Dodaj sok z cytryny, wirująca patelnia do włączenia, i łyżka nad pstrągiem.