Pstrąg Panfried Z Dzikim Ryżem

Pstrąg Panfried Z Dzikim Ryżem
Pstrąg Panfried z dzikim ryżem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 427 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka klinów cytrynowych, sól, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest świetne. Podobne przepisy to Pstrąg panfrydzki z migdałami i pietruszką, Pstrąg panfrydzki z sosem orzechowym, oraz Przepis Na Pstrąga Z Dzikim Ryżem, Radicchio I Pomarańczami.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżeczki oleju w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać pory, grzyby i czosnek; gotować, stale mieszając, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodać wodę i ryż; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 50 minut lub aż ryż jest miękka; odcedzić. Wymieszać 1/2 łyżeczki soli i czarnego pieprzu. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TallegioSer Tallegio
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
4
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w płytkim naczyniu; dobrze wymieszać. Filety z pstrąga w mieszance mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
5
Rozgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu do gorąca; dodać pozostałe 2 łyżeczki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
6
Dodaj filety na patelni; gotować w partiach 2 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
7
Mieszankę ryżową równomiernie podzielić na 4 talerze i ułożyć na wierzchu po 1 filecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
8
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn