Pstrąg Orzechowy
Need a pescatariańskie danie główne? Pstrąg z orzechami pekan może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 463 kalorie. Na 5,62 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka filetów z pstrąga, panko, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Pstrąg Orzechowy, Pstrąg z orzechami pekan w sosie brzoskwiniowo-Habanero Chile, oraz Pstrąg Owsiany.
Instrukcje
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
W naczyniu umieścić maślankę.
Połączyć pekan i panko w naczyniu.
Rybę posypać solą i pieprzem. Miąższ z 2 filetów w mące; zanurzyć w maślance. Pogłębiarka w mieszaninie panko.
Stopić 1 1/2 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać 1 1/2 łyżeczki oleju.
Dodaj pogłębione filety, skórkę w dół; gotuj 3 minuty z każdej strony lub do zakończenia.
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą mąką, maślanką, mieszaniną panko, filetami, masłem i olejem. Top z pietruszką.