Pstrąg Orzechowy

Pstrąg z orzechami pekan może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 269 kalorii, 26g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka pieprzu, rozmarynu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Podobne przepisy to Pstrąg Orzechowy, Pstrąg z orzechami pekan w sosie brzoskwiniowo-Habanero Chile, oraz Pstrąg Owsiany.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Wymieszać pekan, rozmaryn, sól, i czarny pieprz w płytkiej misce.
Mąkę umieścić w oddzielnej płytkiej misce. Filety z pstrąga zanurzyć w mące i wytrząsnąć nadmiar; ryby zanurzyć w ubitym jajku, a następnie w przyprawionych orzechach pekanowych, lekko przyciskając na rybę powłokę pekanową. Ułóż filety na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ryby łatwo płatków widelcem, 10 do 12 minut.