Pstrąg Nw z grzybami (zwtiii)

Pstrąg Nw z grzybami (zwtiii)
NW pstrąg z grzybami (zwtiii) to pescatarian przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 155g białka, 144g tłuszczu, oraz w sumie 2088 kalorii. Na 18,66 zł / porcja, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz masło, filety z pstrąga, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pstrąg Nw Z Grzybami (Zwtiii), Pieczony pstrąg z czosnkiem i pieczarkami, oraz Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake I Pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, saute grzyby w 2 łyżki masła do miękkości.Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Grzyby wyjąć na półmisek; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Mąkę i sól połączyć w płytkim naczyniu; filety płaszcz z mieszaniny mąki po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Dodaj 2 łyżki masła do patelni. Pstrąga gotować na średnim ogniu przez 8-10 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem; układać na grzybach.Do sosu roztopić pozostałe masło w małym rondlu.Stopniowo mieszać śmietanę i sok z cytryny.Doprowadzić do wrzenia przez 3-4 minuty lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Podawać na pstrągu i grzybach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
PstrągPstrąg
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn