Pstrąg Nadziewany

Pstrąg Nadziewany
Pstrąg nadziewany jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ubrany pstrąg tęczowy, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Boliwijski Pstrąg Nadziewany, Pstrąg Nadziewany Chorizo, oraz Czerwone Ziemniaki Nadziewane Pstrągiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać oliwę w dużym niereaktywnym rondlu. Wymieszać grzyby, papryka, jalapeño, cebula, i seler, Jeśli za pomocą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PaprykaPapryka
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Gotować przez 2 do 3 minut na średnim ogniu, często mieszając.
4
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 15 minut.
5
Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
6
Wymieszać z krabem. Odstawić mieszaninę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
7
Wachlarz otworzyć pstrąga i posypać Old Bay przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay
PstrągPstrąg
8
Luźno zapakuj ubytki ryby z mieszanką warzyw i krabów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
CrabmeatCrabmeat
RybyRyby
9
Umieścić w dużym naczyniu do pieczenia i piec przez 12 do 15 minut, lub aż gotowane przez. Ryba rozszerzy się, wyświetlając farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć pstrąga z patelni i wycisnąć cytrynę do soków z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Polej rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
12
Przed podaniem udekorować posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
13
Smak
14
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
15
Z nowej legalnej książki kucharskiej Sea Foods autorstwa Rogera Berkowitza i Jane Doerfer. © 2003 Roger Berkowitz i Jane Doerfer. Wydane przez Broadway Books.Roger Berkowitz, prezes i dyrektor generalny Legal Sea Foods od 1992 roku, rozpoczął pracę w rodzinnym targu rybnym w wieku dziesięciu lat. Często przedstawia swoje eksperckie opinie na temat przemysłu rybnego w segmentach informacyjnych sieci (CNN, CBS News "Eye on America", NBC Nightly News), udzielał porad kulinarnych i pokazów w The Today Show i Good Morning America, a także szeroko wykłada. Wraz z żoną Lynne mieszka w Newton w stanie Massachusetts. Jane doerfer jest współautorką poprzedniej książki kucharskiej Legal Sea Foods wraz z Georgem Berkowitzem. Jest autorką kilku książek kucharskich, w tym Going Solo in the Kitchen. Edward Koren jest stałym współpracownikiem The New Yorker i zilustrował wiele książek, w tym życie psa i jak jeść jak dziecko. Mieszka w Vermont.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Hot DogiHot Dogi
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn