Pstrąg Nadziewany
Pstrąg nadziewany jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ubrany pstrąg tęczowy, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Boliwijski Pstrąg Nadziewany, Pstrąg Nadziewany Chorizo, oraz Czerwone Ziemniaki Nadziewane Pstrągiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Rozgrzać oliwę w dużym niereaktywnym rondlu. Wymieszać grzyby, papryka, jalapeño, cebula, i seler, Jeśli za pomocą.
Gotować przez 2 do 3 minut na średnim ogniu, często mieszając.
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 15 minut.
Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Wymieszać z krabem. Odstawić mieszaninę na bok.
Wachlarz otworzyć pstrąga i posypać Old Bay przyprawą.
Luźno zapakuj ubytki ryby z mieszanką warzyw i krabów.
Umieścić w dużym naczyniu do pieczenia i piec przez 12 do 15 minut, lub aż gotowane przez. Ryba rozszerzy się, wyświetlając farsz.
Wyjąć pstrąga z patelni i wycisnąć cytrynę do soków z patelni.
Przed podaniem udekorować posiekaną natką pietruszki.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Z nowej legalnej książki kucharskiej Sea Foods autorstwa Rogera Berkowitza i Jane Doerfer. © 2003 Roger Berkowitz i Jane Doerfer. Wydane przez Broadway Books.Roger Berkowitz, prezes i dyrektor generalny Legal Sea Foods od 1992 roku, rozpoczął pracę w rodzinnym targu rybnym w wieku dziesięciu lat. Często przedstawia swoje eksperckie opinie na temat przemysłu rybnego w segmentach informacyjnych sieci (CNN, CBS News "Eye on America", NBC Nightly News), udzielał porad kulinarnych i pokazów w The Today Show i Good Morning America, a także szeroko wykłada. Wraz z żoną Lynne mieszka w Newton w stanie Massachusetts. Jane doerfer jest współautorką poprzedniej książki kucharskiej Legal Sea Foods wraz z Georgem Berkowitzem. Jest autorką kilku książek kucharskich, w tym Going Solo in the Kitchen. Edward Koren jest stałym współpracownikiem The New Yorker i zilustrował wiele książek, w tym życie psa i jak jeść jak dziecko. Mieszka w Vermont.