Pstrąg Kukurydziany

Pstrąg Kukurydziany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pstrąga z mąki kukurydzianej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,77 zł za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, pomidor, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej, Kolacja Dziś Wieczorem: Pstrąg Smażony Z Mąki Kukurydzianej, oraz Pstrąg z mąki kukurydzianej z ciepłym pomidorem i salsą Estragonową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1/2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać szalotkę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tylko miękkie, o 3 protokół. Wymieszać z pomidorem, ocet, 1/4 szklanki wody, 1 łyżka estragonu i 1/4 łyżeczki każda sól i pieprz; doprowadzić do duszenia i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Zdjąć z ognia.
4
Umieść zieloną fasolkę w dużej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Skropić 1 łyżką wody, przykryć folią i mikrofalówką, aż będzie krucho, około 4 minut. Doprawić solą i pieprzem; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
6
Umieść mąkę kukurydzianą w płytkiej misce. Pogłębiać ryby w mączce kukurydzianej, otrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Rozgrzać 1/2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Praca w partiach, dodać rybę i gotować, aż złoty, obracając raz, o 5 protokół. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
W razie potrzeby dodaj więcej masła między partiami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
9
Przenieś rybę na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
SOS odstawić na średni ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
11
Dodać pół na pół, doprowadzić do duszenia i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 3 protokół. Pozostałą 1 łyżkę estragonu i 1/2 łyżki masła wymieszać i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12
Podawać rybę z fasolką szparagową i top z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
13
W porcji: kalorie 380; tłuszcz 14 G (nasycony 7 g); Cholesterol 164 mg; Sód 238 mg; węglowodany 30 g; błonnik 4 g; białko 33 g
14
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn