Pstrąg i zwęglony koper włoski z Aïoli na chlebie pełnoziarnistym

Pstrąg i zwęglony koper włoski z Aïoli na chlebie pełnoziarnistym
Pstrąg i zwęglony koper włoski z Aïoli na chlebie pełnoziarnistym jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 529 kalorii, 33g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka rukoli, wody, chleba pełnoziarnistego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany pstrąg z Zukami ogrodowymi i ziołami Aïoli, Pieczony koper włoski ze Zwęglonymi pomidorami, oliwkami i Pecorino, oraz Boxty z pieczonym schabem jagnięcym i musztardą pełnoziarnistą Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku Aioli: w zanurzeniowym mikserze połącz żółtko jaja, sok z cytryny, zimną wodę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
AioliAioli
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
2
Wlać olej,a następnie pozostawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Umieść głowicę blendera zanurzeniowego na dnie kubka,a następnie włącz go. Przetwarzaj aioli, przechylając i podnosząc blender zanurzeniowy od czasu do czasu, aż emulguje. Kliknij tutaj, aby uzyskać bardziej szczegółowe instrukcje. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
1
Cebulę kopru włoskiego przeciąć na pół od korzenia do łodygi, a następnie usunąć rdzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
2
Kawałki pokroić w cienkie plasterki, a następnie pokroić je w bardzo cienkie zapałki. Kawałki kopru włoskiego wymieszać z 2 łyżkami oliwy, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
3
Umieść dużą patelnię żelaza na dużym ogniu. Gdy jest bardzo gorąco, dodaj około połowy kopru włoskiego, lub tyle, ile wygodnie zmieści się w jednej warstwie. Gotować, aż Koper zwęglony, mieszając od czasu do czasu, dwie do trzech minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Po ugotowaniu usunąć koper włoski i powtórzyć proces z pozostałym koprem włoskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
5
Po zakończeniu kopru włoskiego wyłącz ciepło i ostrożnie wytrzyj żelazną patelnię. Włącz ciepło do średniej wysokości i wlej pozostałe dwie łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać kawałki łososia i gotować, aż rumiane i gotowane przez, jeden do dwóch minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
7
Rozmaz o łyżkę aioli z jednej strony czterech kromek chleba. Na wierzchu warstwa rukoli, ćwierć zwęglonego kopru włoskiego i jeden kawałek łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
AioliAioli
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
8
Mżnij na trochę więcej aioli, jeśli chcesz, a następnie top każdy z kromką chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
9
Serw.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn