Pstrąg i zwęglony koper włoski z Aïoli na chlebie pełnoziarnistym

Pstrąg i zwęglony koper włoski z Aïoli na chlebie pełnoziarnistym jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 529 kalorii, 33g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka rukoli, wody, chleba pełnoziarnistego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany pstrąg z Zukami ogrodowymi i ziołami Aïoli, Pieczony koper włoski ze Zwęglonymi pomidorami, oliwkami i Pecorino, oraz Boxty z pieczonym schabem jagnięcym i musztardą pełnoziarnistą Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku Aioli: w zanurzeniowym mikserze połącz żółtko jaja, sok z cytryny, zimną wodę i czosnek.
Wlać olej,a następnie pozostawić na 15 minut.
Umieść głowicę blendera zanurzeniowego na dnie kubka,a następnie włącz go. Przetwarzaj aioli, przechylając i podnosząc blender zanurzeniowy od czasu do czasu, aż emulguje. Kliknij tutaj, aby uzyskać bardziej szczegółowe instrukcje. Doprawić do smaku solą.
Cebulę kopru włoskiego przeciąć na pół od korzenia do łodygi, a następnie usunąć rdzenie.
Kawałki pokroić w cienkie plasterki, a następnie pokroić je w bardzo cienkie zapałki. Kawałki kopru włoskiego wymieszać z 2 łyżkami oliwy, doprawić solą i pieprzem.
Umieść dużą patelnię żelaza na dużym ogniu. Gdy jest bardzo gorąco, dodaj około połowy kopru włoskiego, lub tyle, ile wygodnie zmieści się w jednej warstwie. Gotować, aż Koper zwęglony, mieszając od czasu do czasu, dwie do trzech minut.
Po ugotowaniu usunąć koper włoski i powtórzyć proces z pozostałym koprem włoskim.
Po zakończeniu kopru włoskiego wyłącz ciepło i ostrożnie wytrzyj żelazną patelnię. Włącz ciepło do średniej wysokości i wlej pozostałe dwie łyżki oleju.
Dodać kawałki łososia i gotować, aż rumiane i gotowane przez, jeden do dwóch minut z każdej strony.
Rozmaz o łyżkę aioli z jednej strony czterech kromek chleba. Na wierzchu warstwa rukoli, ćwierć zwęglonego kopru włoskiego i jeden kawałek łososia.
Mżnij na trochę więcej aioli, jeśli chcesz, a następnie top każdy z kromką chleba.