Pstrąg górski z sosem maślanym

Pstrąg górski z sosem maślanym
Need a pescatarian main course? Pstrąg górski z sosem maślanym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 5,71 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 723 kalorie. Jeśli masz brązowy sos, filety z pstrąga górskiego, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, można śledzić to danie główne z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 74%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Pstrąg górski z grilla w całości, Panfried pstrąg z sosem maślanym orzechowym, oraz Pstrąg Z Oliwkami I Brązowym Masłem.

Instrukcje

1
Pstrąga doprawiamy solą i pieprzem, pogłębiamy mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
PstrągPstrąg
2
Rozgrzej olej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Smażyć pstrąga szybko w gorącym oleju, brązowiejąc równomiernie po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Pstrąga wyjąć na płytką patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Piec w temperaturze 350° przez 5-10 minut lub do momentu, gdy widelcem ryby łatwo się płatki; trzymać w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Tymczasem w rondlu podgrzewaj masło, aż masło zacznie brązowieć. Ostrożnie dodać sok z cytryny (gorące masło będzie bańka z sokiem jest dodawany). W razie potrzeby zmiksować SOS. Łyżka sosu nad rybą lub podawać z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn