Pstrąg górski z sosem maślanym

Pstrąg górski z sosem maślanym
Need a pescatarian main course? Pstrąg górski z sosem maślanym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 5,71 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 723 kalorie. Jeśli masz brązowy sos, filety z pstrąga górskiego, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, można śledzić to danie główne z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 74%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Pstrąg górski z grilla w całości, Panfried pstrąg z sosem maślanym orzechowym, oraz Pstrąg Z Oliwkami I Brązowym Masłem.

Instrukcje

1
Pstrąga doprawiamy solą i pieprzem, pogłębiamy mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
PstrągPstrąg
2
Rozgrzej olej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Smażyć pstrąga szybko w gorącym oleju, brązowiejąc równomiernie po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Pstrąga wyjąć na płytką patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec w temperaturze 350° przez 5-10 minut lub do momentu, gdy widelcem ryby łatwo się płatki; trzymać w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Tymczasem w rondlu podgrzewaj masło, aż masło zacznie brązowieć. Ostrożnie dodać sok z cytryny (gorące masło będzie bańka z sokiem jest dodawany). W razie potrzeby zmiksować SOS. Łyżka sosu nad rybą lub podawać z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn