Pstrąg górski cały wędzony

Pstrąg górski cały wędzony
Cały wędzony pstrąg górski jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 896 kalorii, 74g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.61 za porcję. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, majonez, oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce grillowane w dymie rozmarynowym, Łosoś z grilla z koprem włoskim i estragonem, oraz Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską.

Instrukcje

1
Umieścić pstrąga na talerzu lub w naczyniu do pieczenia. Na Zewnątrz obłożyć majonezem. Wrzuć 2 gałązki tymianku, 2 gałązki oregano, 1 gałązkę rozmarynu i 2 plastry cytryny do jamy ciała każdego pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2
Dodaj trochę czosnku, jeśli chcesz. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania, do 4 godzin. Olej stojaki grillowe. Rozgrzej grilla za pomocą wszystkich palników ustawionych wysoko i z zamkniętą pokrywą przez 10 do 12 minut. Gdy grill jest już prawie gotowy, włóż wędzone chipsy do foliowej torebki i wybij w niej wiele dziur. Poczekaj, aż pojawi się dobry dym, a następnie dodaj pstrąga. Zamknąć pokrywkę i gotować przez 5 do 6 minut z każdej strony, w zależności od grubości pstrąga. Ponieważ pracujesz z całymi rybami, użyj Zasady 10 minut na cal jako przewodnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
PunchPunch
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Wyjmij pstrąga na talerz i pozostaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
4
Podawać z mżawką najwyższej jakości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
5
Foto: Ben Fink
6
Oceń ten przepis i zobacz opinie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn