Pstrąg górski cały wędzony

Pstrąg górski cały wędzony
Cały wędzony pstrąg górski jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 896 kalorii, 74g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.61 za porcję. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, majonez, oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce grillowane w dymie rozmarynowym, Łosoś z grilla z koprem włoskim i estragonem, oraz Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską.

Instrukcje

1
Umieścić pstrąga na talerzu lub w naczyniu do pieczenia. Na Zewnątrz obłożyć majonezem. Wrzuć 2 gałązki tymianku, 2 gałązki oregano, 1 gałązkę rozmarynu i 2 plastry cytryny do jamy ciała każdego pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Dodaj trochę czosnku, jeśli chcesz. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania, do 4 godzin. Olej stojaki grillowe. Rozgrzej grilla za pomocą wszystkich palników ustawionych wysoko i z zamkniętą pokrywą przez 10 do 12 minut. Gdy grill jest już prawie gotowy, włóż wędzone chipsy do foliowej torebki i wybij w niej wiele dziur. Poczekaj, aż pojawi się dobry dym, a następnie dodaj pstrąga. Zamknąć pokrywkę i gotować przez 5 do 6 minut z każdej strony, w zależności od grubości pstrąga. Ponieważ pracujesz z całymi rybami, użyj Zasady 10 minut na cal jako przewodnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
PunchPunch
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Wyjmij pstrąga na talerz i pozostaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
4
Podawać z mżawką najwyższej jakości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
5
Foto: Ben Fink
6
Oceń ten przepis i zobacz opinie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn