Pstrąg górski cały wędzony

Pstrąg górski cały wędzony
Cały wędzony pstrąg górski jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 896 kalorii, 74g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.61 za porcję. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, majonez, oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce grillowane w dymie rozmarynowym, Łosoś z grilla z koprem włoskim i estragonem, oraz Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską.

Instrukcje

1
Umieścić pstrąga na talerzu lub w naczyniu do pieczenia. Na Zewnątrz obłożyć majonezem. Wrzuć 2 gałązki tymianku, 2 gałązki oregano, 1 gałązkę rozmarynu i 2 plastry cytryny do jamy ciała każdego pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Dodaj trochę czosnku, jeśli chcesz. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania, do 4 godzin. Olej stojaki grillowe. Rozgrzej grilla za pomocą wszystkich palników ustawionych wysoko i z zamkniętą pokrywą przez 10 do 12 minut. Gdy grill jest już prawie gotowy, włóż wędzone chipsy do foliowej torebki i wybij w niej wiele dziur. Poczekaj, aż pojawi się dobry dym, a następnie dodaj pstrąga. Zamknąć pokrywkę i gotować przez 5 do 6 minut z każdej strony, w zależności od grubości pstrąga. Ponieważ pracujesz z całymi rybami, użyj Zasady 10 minut na cal jako przewodnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
PunchPunch
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Wyjmij pstrąga na talerz i pozostaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
4
Podawać z mżawką najwyższej jakości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
5
Foto: Ben Fink
6
Oceń ten przepis i zobacz opinie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn