Pstrąg Almandine Z Ziemniakami Brabant
Pstrąg Almandine z ziemniakami Brabant może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1208 kalorii, 58g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na 5,76 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz czosnek, pieprz, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pieczone Ziemniaki Brabant, Flądra Almandine, oraz Gardłosz Atlantycki Almandine w łatwy sposób.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do ogrzania, około 170 stopni F. rozgrzej frytkownicę elektryczną do 365 stopni F i smaż ziemniaki, aż będą złote, odcedzić i odstawić, doprawić solą. Alternatywnie można je smażyć na piecu w holenderskim piekarniku.
Na dużej patelni saute, na średnim ogniu, stopić 4 łyżki masła.
Dodać szalotki, czosnek, i ziemniaki, doprawić solą i pieprzem i saute 2 protokół.
Przenieść ziemniaki do piekarnika, aby utrzymać ciepło podczas gotowania ryby.Filety, mąkę i jajko doprawić esencją. Filety zagrzebać w przyprawionej mące, całkowicie pokryć. Zanurz każdy filet w myjce jajecznej, pozwalając nadmiar kapać, a następnie pogłębiać filety z powrotem do przyprawionej mąki, całkowicie pokrywając. Odstawić.
W dużej żeliwnej patelni ustawionej na średnim ogniu, stopić 4 łyżki masła.
Dodać filety i smażyć na patelni, aż będą złote, o 3 do 4 minut z każdej strony.
Rybę wyjąć z patelni, osuszyć na papierowych ręcznikach ustawionych na talerzu, a następnie przenieść do ryby do piekarnika, aby się ogrzać. Wytrzyj patelnię. Roztopić pozostałe 4 łyżki masła.
Dodaj migdały, doprawić solą i pieprzem i saute przez 5 minut lub aż migdały są złote.
Zdjąć z ognia i wymieszać sok z cytryny i pietruszkę. Aby służyć, łyżka ziemniaków w środku każdego talerza.
Połóż rybę na ziemniakach. Następnie łyżka sosem migdałowym masła nad rybą.