Pstryczek grochu i rzodkiewki Sauté
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Snap Pean i rzodkiewka Sauté spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, soli, groszku cukrowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Snap Pea Sauté, oraz Szparagi i rzodkiewka Sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu.
Dodaj groszek cukrowy snap; gotować 30 sekund lub aż chrupiące-miękkie.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Połowę grochu przeciąć na pół po przekątnej.
Rozgrzać masło w dużym rondlu na średnim ogniu; obracać, aż masło się rozpuści. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Dodać groszek i rzodkiewki; wrzucić do herbu.
Posypać szczypiorkiem, pieprzem i solą.