Pstrąg z kopru włoskiego z winegretem cytrynowo-imbirowym

Pstrąg z kopru włoskiego z winegretem cytrynowo-imbirowym
Pstrąg z kopru włoskiego z cytrynowo-imbirowym winegretem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 564 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pstrąga bez kości, złote rodzynki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Łosoś zapiekany sezamem z imbirowym winegretem, Tuńczyk Ahi z koprem włoskim z cytrynowym Aïoli na kuskusie, oraz Łosoś i koper włoski z prażonym winegretem cytrynowym.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj koper włoski, ocet, szalotkę, imbir, skórkę cytrynową i 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ubij w 1/2 szklanki oliwy z oliwek, aż do połączenia, a następnie wymieszaj z rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Obie strony pstrąga posmarować olejem, następnie posypać solą i nasionami kopru włoskiego. Ustaw 12-do 14-calową patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
PstrągPstrąg
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wlać około 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek, następnie przetrzeć patelnię papierowym ręcznikiem. Ułóż filety skórą w dół na patelni. Gotować, obracając raz łopatką, aż powierzchnia będzie lekko złota, a ryba będzie nieprzezroczysta w środku najgrubszej części, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przenieść każdy filet na talerz.
6
Ubić vinaigrette do połączenia, a następnie łyżką na filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn