Pstrąg Smażony

Pstrąg Smażony
Pstrąg smażony na patelni wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 738 kalorii, 66g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 7,63 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka bułki tartej, sok z cytryny, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 49 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest spektakularne. Mąka kukurydziana-smażony pstrąg z grejpfrutem i smażoną szałwią, Pstrąg Smażony, oraz Pstrąg Smażony są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W szerokim płaskim naczyniu połączyć bułkę tartą, czosnek, pietruszka, oregano, płatki czerwonej papryki, skórkę z 1 cytryny i sól, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
W małej misce wymieszać musztardę i sok z 1 cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Posmaruj obie strony pstrąga mieszaniną musztardy. Rybę obustronnie posmarować przyprawioną bułką tartą i mocno docisnąć, aby przykleić okruchy do ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawiona Bułka TartaPrzyprawiona Bułka Tarta
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Płaszcz dużą patelnię z około 1/4 do 1/2-cala oliwy z oliwek i doprowadzić do średnio wysokiego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj rybę na patelni, skórka w dół, i gotować ryby 2/3 sposób, o 6 do 7 protokół. Ostrożnie obrócić rybę i gotować drugą stronę, aż ryba będzie brązowa i chrupiąca, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Rybę wyjąć z patelni i osuszyć na papierowych ręcznikach. Prawdopodobnie będziesz musiał pracować partiami, aby zrobić 4 Ryby. Po zakończeniu pierwszej partii i wysuszeniu na ręcznikach papierowych zarezerwuj ją na stojaku w ciepłym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Gdy wszystkie ryby zostaną usmażone, usuń olej i wszelkie brązowe kawałki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodać masło i pozostały sok z cytryny i wirować połączyć jak masło topi. Doprawić solą, do smaku i zmniejszyć o około połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Rybę przełożyć na półmisek, skropić masłem sosem cytrynowym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Co za ryba!
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia97
Magazyn