Pstrąg potokowy z orzechami pekan, cytryną i natką pietruszki

Pstrąg potokowy z orzechami pekan, cytryną i natką pietruszki
Need a pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne? Pstrąg potokowy z orzechami pekan, cytryną i Pietruszkowym brązowym masłem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1149 kalorii, 66g białka, oraz 87 g tłuszczu. Na 8,42 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól i pieprz, olej z orzeszków ziemnych, okruchy chleba przyprawione włoskami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pstrąg potokowy z orzechami pekan, cytryną i natką pietruszki, Pstrąg Potokowy Z Puree Pietruszkowym I Sałatką Z Rzodkiewki, oraz Pstrąg z pietruszką i masłem cytrynowym.

Instrukcje

1
Skórka i sok zarówno cytryny, oddzielnie zastrzegając skórkę i sok. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
2
Połącz 1 1/2 szklanki orzechów pekan z bułką tartą i 1/4 szklanki pietruszki na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
3
Otworzyć i pokroić pstrąga po przekątnej na dwa filety. Doprawić mięso i skórę solą i pieprzem do smaku, a następnie, pracując pojedynczo, wcisnąć miąższ pstrąga do mieszaniny orzechów pekan, aby uzyskać cienką powłokę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
PstrągPstrąg
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. za pomocą łyżki oleju z orzeszków ziemnych, obficie nasmarować blachę do pieczenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Rozgrzać 3 łyżki oleju w dużej patelni saute na dużym ogniu. Gdy jest bardzo gorąco, ale nie pali, dodaj 6 filetów z pstrąga i zapieczętuj, aby ustawić skórkę. Obróć się i przypieczętuj drugą stronę. Za pomocą szpatułki rybnej lub dużej, szerokiej szpatułki przenieść pstrąga na przygotowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj dodatkowy olej do patelni i kontynuuj zgrzewanie pozostałego pstrąga. Po wysmarowaniu przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Umieść blachę do pieczenia w nagrzanym piekarniku i piecz pstrąga przez około 7 minut lub do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Podczas pieczenia pstrąga, roztopić masło w patelni nonstick saute na średnim ogniu. Uważnie obserwując i obniżając ciepło, jeśli to konieczne, pozwól masłu spienić się i zmienić kolor na złoty. Natychmiast dodać sok z cytryny oraz sól i pieprz do smaku. Podczas gdy masło jest jeszcze pienienie, dodać pozostałe pekan i pietruszki. Nie pozwól, aby masło się spaliło, bo będzie bezużyteczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Na każdy z 6 talerzy obiadowych ułożyć 2 filety i polać natką pietruszki brązowym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
10
Posypać skórką z cytryny i podawać. Uwaga: przyjemny asortyment wiosennych lub dziecięcych warzyw może być podany jako opcjonalny dodatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia67
Magazyn