Pstrąg potokowy z orzechami pekan, cytryną i natką pietruszki

Need a pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne? Pstrąg potokowy z orzechami pekan, cytryną i Pietruszkowym brązowym masłem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1149 kalorii, 66g białka, oraz 87 g tłuszczu. Na 8,42 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól i pieprz, olej z orzeszków ziemnych, okruchy chleba przyprawione włoskami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pstrąg potokowy z orzechami pekan, cytryną i natką pietruszki, Pstrąg Potokowy Z Puree Pietruszkowym I Sałatką Z Rzodkiewki, oraz Pstrąg z pietruszką i masłem cytrynowym.
Instrukcje
Skórka i sok zarówno cytryny, oddzielnie zastrzegając skórkę i sok. Odstawić.
Połącz 1 1/2 szklanki orzechów pekan z bułką tartą i 1/4 szklanki pietruszki na dużym talerzu.
Otworzyć i pokroić pstrąga po przekątnej na dwa filety. Doprawić mięso i skórę solą i pieprzem do smaku, a następnie, pracując pojedynczo, wcisnąć miąższ pstrąga do mieszaniny orzechów pekan, aby uzyskać cienką powłokę.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. za pomocą łyżki oleju z orzeszków ziemnych, obficie nasmarować blachę do pieczenia. Odstawić.
Rozgrzać 3 łyżki oleju w dużej patelni saute na dużym ogniu. Gdy jest bardzo gorąco, ale nie pali, dodaj 6 filetów z pstrąga i zapieczętuj, aby ustawić skórkę. Obróć się i przypieczętuj drugą stronę. Za pomocą szpatułki rybnej lub dużej, szerokiej szpatułki przenieść pstrąga na przygotowaną blachę do pieczenia.
Dodaj dodatkowy olej do patelni i kontynuuj zgrzewanie pozostałego pstrąga. Po wysmarowaniu przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia.
Umieść blachę do pieczenia w nagrzanym piekarniku i piecz pstrąga przez około 7 minut lub do ugotowania.
Podczas pieczenia pstrąga, roztopić masło w patelni nonstick saute na średnim ogniu. Uważnie obserwując i obniżając ciepło, jeśli to konieczne, pozwól masłu spienić się i zmienić kolor na złoty. Natychmiast dodać sok z cytryny oraz sól i pieprz do smaku. Podczas gdy masło jest jeszcze pienienie, dodać pozostałe pekan i pietruszki. Nie pozwól, aby masło się spaliło, bo będzie bezużyteczne.
Na każdy z 6 talerzy obiadowych ułożyć 2 filety i polać natką pietruszki brązowym masłem.
Posypać skórką z cytryny i podawać. Uwaga: przyjemny asortyment wiosennych lub dziecięcych warzyw może być podany jako opcjonalny dodatek.