Pstrąg potokowy Grillowany z dzikim ryżem

Pstrąg potokowy Grillowany z dzikim ryżem
Pstrąg potokowy Grillowany z dzikim ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na 6,05 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka grzybów, soli, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pstrąg Potokowy Müllerin, Pstrąg Potokowy Z Puree Pietruszkowym I Sałatką Z Rzodkiewki, oraz Pstrąg potokowy z orzechami pekan, cytryną i natką pietruszki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj 1/4 szklanki pora, grzyby, i czosnek; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Dodać wodę, ryż, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 50 minut lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Odcedzić ryż, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania; odstawić ryż na bok. Powróć płyn do gotowania na patelnię. Doprowadzić do wrzenia, i gotować 8 minut lub do zmniejszenia do 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Zdjąć z ognia; odstawić bulion na bok i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6
Umieść 1 gałązkę tymianku na środku każdego z 4 (10-calowych) kwadratów folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Na każdej gałązce tymianku ułożyć 1 rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Pozostałą sól i pieprz posypać wewnętrznymi zagłębieniami ryby. Stuff 1/2 szklanki mieszanki ryżu do jamy każdej ryby. Owinąć ryby w folię, skręcając końce do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Umieść owinięte folią ryby na stojaku do grillowania; grilluj 10 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem. Rozpakuj rybę; Usuń i wyrzuć skórę. Odstawić rybę i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
11
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
12
Dodaj pozostały por, i smażyć 2 minuty lub do miękkości. Por podziel równomiernie na 4 pojedyncze talerze, a na wierzch polej rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
13
Na każdą rybę skropić 2 łyżki bulionu i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
14
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
15
ocena carbo: 22
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn