Pstrąg jeziorny z ziemniakami i boczkiem

Pstrąg jeziorny z ziemniakami i boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pstrąga jeziornego z ziemniakami Fingerling i boczkiem. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 6,06 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 671 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz filety z pstrąga, por, Wino i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Pstrąg jeziorny smażony z boczkiem i Sukkotem z fasoli żurawinowej, Pstrąg jeziorny z Nuoc Mam Gung i brokułami, oraz Wędzony pstrąg jeziorny z smażoną papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wrzącej osolonej wody, gotować ziemniaki do miękkości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Drenaż.
3
Na średniej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Odcedzić na papierowych ręcznikach i wytrzeć patelnię. Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni, dodać pory i gotować na małym ogniu, mieszając, aż zmięknie, o 6 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Podgrzej 12-calową żeliwną patelnię. Filety z pstrąga doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Rozgrzać olej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać pstrąga i gotować na dużym ogniu, aż rumiane na dnie, o 3 protokół. Obróć pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
8
Dodać wino, ziemniaki, por i pozostałe 3 łyżki masła. Dusić na małym ogniu, aż pstrąg jest ledwo zrobione, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
PstrągPstrąg
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Przenieś rybę do rozgrzanych, płytkich misek. Dusić warzywa, aż smak wina złagodzi, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Dodać boczek i tymianek, doprawić solą i pieprzem. Łyżka warzywa i sos wokół pstrąga i podawać na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
PstrągPstrąg
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn