Pstrąg Grenobloise

Pstrąg Grenobloise
Need a pescatariańskie danie główne? Pstrąg Grenobloise może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.14 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz masło, sok z cytryny, pstrąga i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pstrąg Grenobloise, Skate Grenobloise, oraz Skate Grenobloise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
2
Dodać 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu; wymieszać widelcem do połączenia. Pstrąga posmarować lekko solą i pieprzem. Obie strony pstrąga pokropić mąką, delikatnie potrząsając, aby usunąć nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg MaślanyPstrąg Maślany
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
PstrągPstrąg
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Rozgrzać masło lub olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj pstrąga na patelni, Skórka do góry. Gotować, aż blady złoty, o 3 protokół. Włączyć i kontynuować gotowanie, 3 do 4 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Pstrąga wyjąć na rozgrzany talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
6
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj masło, sok z cytryny i kapary. Brązowy masło, mieszając drewnianą łyżką do uwolnienia brązowych bitów w dolnej części patelni, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Polać sosem pstrąga i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
PstrągPstrąg
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn