Pstrąg Almandine Z Ziemniakami Brabant

Pstrąg Almandine Z Ziemniakami Brabant
Pstrąg Almandine z ziemniakami Brabant może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1208 kalorii, 58g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na 5,76 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz czosnek, pieprz, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pieczone Ziemniaki Brabant, Flądra Almandine, oraz Gardłosz Atlantycki Almandine w łatwy sposób.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do ogrzania, około 170 stopni F. rozgrzej frytkownicę elektryczną do 365 stopni F i smaż ziemniaki, aż będą złote, odcedzić i odstawić, doprawić solą. Alternatywnie można je smażyć na piecu w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na dużej patelni saute, na średnim ogniu, stopić 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać szalotki, czosnek, i ziemniaki, doprawić solą i pieprzem i saute 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Przenieść ziemniaki do piekarnika, aby utrzymać ciepło podczas gotowania ryby.Filety, mąkę i jajko doprawić esencją. Filety zagrzebać w przyprawionej mące, całkowicie pokryć. Zanurz każdy filet w myjce jajecznej, pozwalając nadmiar kapać, a następnie pogłębiać filety z powrotem do przyprawionej mąki, całkowicie pokrywając. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
W dużej żeliwnej patelni ustawionej na średnim ogniu, stopić 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać filety i smażyć na patelni, aż będą złote, o 3 do 4 minut z każdej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Rybę wyjąć z patelni, osuszyć na papierowych ręcznikach ustawionych na talerzu, a następnie przenieść do ryby do piekarnika, aby się ogrzać. Wytrzyj patelnię. Roztopić pozostałe 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Dodaj migdały, doprawić solą i pieprzem i saute przez 5 minut lub aż migdały są złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
9
Zdjąć z ognia i wymieszać sok z cytryny i pietruszkę. Aby służyć, łyżka ziemniaków w środku każdego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10
Połóż rybę na ziemniakach. Następnie łyżka sosem migdałowym masła nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia87
Magazyn