Pstrąg Allison

Pstrąg Allison
Pstrąg Allison jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 493 kalorie, 49g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 5,92 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis od Allrecipes ma 39 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka filetów z pstrąga, grzyby, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Najlepsza sałatka makaronowa Allison, Allison ' s Honeyed Almond-cherry Shortbread, oraz Pstrąg Wędzony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć płytkie naczynie do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Masło rozgrzać na patelni na średnim ogniu; wlać sok z cytryny. Gotować i mieszać grzyby do miękkości, o 5 protokół; mieszać w sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Filety z pstrąga układamy skórką do przygotowanego naczynia do pieczenia, posypujemy solą i popękanym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Wlać mieszankę grzybową na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż sos się zmniejszy i łatwo rybę płatkami widelcem, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn