Pstrąg łososiowy z małż
Pstrąg łososiowy z małż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 410 kalorii, 34g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 4,23 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, musztarda, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klon glazurowany łosoś [ lub pstrąg ], Pstrąg smażony z wędzonym łososiem, oraz Gotowany łosoś pływający na koprze z szafranem i małżami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W filiżance, połączyć Wino i musztardę.
Rozgrzać masło i olej na patelni i bardzo lekko smażyć pstrąga po obu stronach.
Wyjąć na ciepły talerz (ryba będzie częściowo ugotowana). W tej samej patelni umieścić czosnek, mieszanka wina, sól do smaku, i małże i gotować na wolnym ogniu, usuwanie Małży, jak otworzyć. Powrót małże i filety rybne na patelni i kontynuować gotowanie, aż ryby jest zrobione (całkowity czas, w tym podsmażyć, 5 minut dla każdego cala grubości), dodając trochę bulionu rybnego w razie potrzeby, aby utrzymać niewielką ilość sosu na patelni. SOS polać rybą, posypać natką pietruszki i podawać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.7 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.